Årstids rengøring

Hos AME Rengøring tror vi på årstids rengøring, hvilket betyder at vi deler rengøringen op efter de fire årstider.

Og det er ikke kun for os, det er sund fornuft. For vores kunder er der også mange fordele ved at holde rent i stedet for at gøre rent.

  • I plejer løbende jeres domicil
  • I skaber et renere og sundere indeklima
  • I sparer penge

Årstids rengøring betyder at vi deler rengøringen op efter de fire årstider der betyder at vi gør rent med omtanke. Det, der bedst kan betale sig i den givne årstid, bliver selvfølgelig gjort i den givne årstid. Samtidig planlægger vi hvert år et rengøringens årshjul, så I er sikre på, at vi i løbet af et år kommer hele domicilet rundt – også de steder, der kun skal rengøres nogle få gange hvert år. For dig betyder det, at domicilet løbende bliver plejet – hvilket igen betyder, at I tager slitage i opløbet og ikke, når skaden er sket.

Forår

Årstidsrengørng til Forår

Om foråret skal der gøres rent efter vinteren. Det betyder blandt andet, at gulvene skal poleres op, så man får fjernet ridserne fra vinterens salt og grus.

Sommer

Årstidsrengørng til Sommer

Om sommeren giver det god mening af gøre hovedrent. Spar for eksempel på den daglige rengøring i ferien og lad os i stedet komme rundt i alle krogene.

Efterår

Årstidsrengørng til Efterår

Om efteråret bør I skifte jeres indgangsmåt ter oftere. Regn og blæst sætter måtterne på overarbejde, så hav fokus på at holde indgangspartiet indbydende for gæster.

Vinter

Årstidsrengørng til Vinter

Om vinteren er der god fornuft i at bruge ekstra tid i indgangspartiet, hvor dine medarbejdere slæber sne og salt med ind. Det slider hårdt på gulvene.

Det betyder også:

At der hele tiden er rent i jeres domicil. Rengøring med omtanke sikrer, at der ikke er snavs, der hober sig op. Det giver jer et sundere indeklima og dermed et bedre arbejdsklima. Det ses ikke kun i hjørner og kroge, men også på sygefraværet og arbejdsglæden. Større arbejdsglæde og lavere sygefravær smitter positivt af på bundlinjen. Det samme gør rengøring efter de fire årstider – specielt på gulvene.

  • Gulvene i de mest trafikerede områder får ekstra opmærksomhed
  • Det betyder, at I tager slitage i opløbet
  • Dermed forlænger I levetiden på jeres gulve

 

Book et møde med os om, hvad/hvor du ønsker at få gjort rent, og hvornår du har brug for, at vi starter.

Ring og få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig! Tlf. 6615 7644 -> Eller klik her

Kontakt os

AME Rengøring