Kontor med møbler og underholdning

Erhvervsrengøring Odense og Fyn

Vi sørger for grundig rengøring til erhverv og vi rådgiver dig til den bedste rengøringsløsning. Vi dækker primært Odense, men kører os ud på Fyn, Trekantsområdet, Århus og København.

  • Ydelse og service tilpasset jeres behov
  • Personale med høj faglighed
  • Fokus på service og kommunikation

Erhvervsrengøring for erhverv  – Odense, Fyn og omegn

Vi udfører erhvervsrengøring i Odense, Fyn, trekantsområdet og heromkring for erhvervskunder af alle størrelser og typer. Vi fokuserer på ordentlig kvalitet og vores rengøringsassistenter er hele kernen hos AME Rengøring. Derfor er du sikret veludført arbejde ved erhvervsrengøring. Kontakt os for at få et godt tilbud på erhvervsrengøring for din virksomhed.

Værdier og kvalitet ved vores erhvervsrengøring i Odense

Hjørnestenen hos AME Rengøring er vores rengøringsassistenter. Derfor passer vi godt på dem.

Vi har en overenskomst, som vi overholder, og vi tilbyder nogle løn- og arbejdsforhold, som hører til i den bedste ende af branchens skala. Det betyder, at vores medarbejdere er loyale, og derfor har vi et ekstremt lavt sygefravær og stort set ingen udskiftning blandt medarbejderne.

Det kommer kunderne til gode – Det samme gør god kommunikation, der hos os er en væsentlig del af rengøringen!

Vi bruger kun dansktalende rengøringsassistenter, og samtidig er det vigtigt, at vores rengøringsassistenter får et tilhørsforhold til de virksomheder, hvor de gør rent.

Derfor er det så vidt muligt den samme assistent, der kommer hos jer hver dag.

Det giver synlighed, genkendelighed og god daglig kommunikation.

Samlet set giver det den daglige rengøring af højeste kvalitet!

Book et møde med os om, hvad/hvor du ønsker at få gjort rent, og hvornår du har brug for, at vi starter.

Ring og få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig! Tlf. +45 6615 7644 eller klik her

Grøn erhvervsrengøring i Odense og på Fyn: Optimer indeklimaet og arbejdsmiljøet

Skån krop og miljø med vores grønne rengøringstjenester

Undgå skadelige kemikalier med vores grønne erhvervsrengøring i Odense og på Fyn. Ved at vælge AME Rengørings miljøvenlige tilgang undgår du ikke blot sundhedsmæssige risici, men bidrager også til at forbedre indeklimaet og arbejdsmiljøet for dine medarbejdere. Hvilket er noget, som vi vægter højt i vores erhvervsrengøring.

Sundt arbejdsklima

Vores grønne erhvervsrengøring og rengøringstjenester i Odense skaber et sundere arbejdsklima på kontorer og forbedrer indeklimaet i kontorerne. Ved at reducere brugen af unaturlige stoffer og minimere spildevandet, skåner vi både miljøet og sikrer et bedre helbred for alle.

Kontakt os for grøn erhvervsrengøring i Odense og på Fyn

Ønsker du at høre mere om, hvordan vores grønne kontorrengøring i Odense og erhvervsrengøring kan gavne dig og din virksomhed? Så kontakt os i dag for at få mere information og en skræddersyet løsning til erhvervsrengøring i Odense og andre steder på Fyn. Vi garanterer den samme høje service og kvalitet af rengøring, uanset hvor du befinder dig. Ring på +45 6615 7644 og få et uforpligtende tilbud på, hvad vi kan gøre for dig! Du er også mere end velkommen til at skrive en forespørgsel på klik her.

Ring til os

Få tilbud