Kontor med møbler og underholdning

Håndværkerrengøring Odense

Vi sørger for grundig rengøring til erhverv og vi rådgiver dig til den bedste rengøringsløsning. Vi dækker primært Odense, men kører os ud på Fyn, Trekantsområdet, Århus og København.

  • Ydelse og service tilpasset jeres behov
  • Personale med høj faglighed
  • Fokus på service og kommunikation

Mange års erfaring i håndværkerrengøring

Hos AME Rengøring er vi eksperter i håndværkerrengøring i Odense og omegn. Vores medarbejdere er specialuddannede med moderne udstyr samt opdaterede kvalitetsstyringssystemer. Vi har mange års erfaring i rengøring under strenge krav og kontrollerede forhold. Vi ønsker at yde en rengøring, der er til bedste gavn for dig som kunde. Kontakt os derfor hvis du ønsker et godt tilbud på håndværkerrengøring Odense, Vejle, Kolding eller omegn.

Fleksibilitet og god service

Alle typer og størrelser af opgaver er velkomne. Vores medarbejdere er fleksible og vi er klar på selv akutte opgaver. Vi er kendte for eksempelvis at kunne tilbyde 10 medarbejdere med 1-2 dages varsel. Du er garanteret et rengøringsfirma, der altid er klar på at hjælpe med høj kvalitetsrengøring og god service til store byggeprojekter eller små lejlighedsprojekter.

Rengøring til store og små projekter

Vi har tilegnet os værdifuld erfaring og viden inden for flere byggeprojekter. Vi er vant til at deltage i byggemøder og vejlede i den korrekte rengøring på det korrekte tidspunkt. Hos AME Rengøring er alle typer opgaver velkomne og vi kan tilbyde alle typer af arbejdskraft.

AME Rengøring indeholder mange typer af stærk manpower. Vi er også det naturlige valg til oprydning på byggepladser, lugtbekæmpelse, rengøring efter brand- og vandskader og meget mere. Vores udstyr og dygtige medarbejdere gør enhver opgave mulig.

Få effektiv rengøring af bedste kvalitet

Vi stiller altid en leder til rådighed ved større projekter. På den måde er du sikret den bedste og samtidig mest effektive rengøring af dit projekt. Vores medarbejdere er veluddannede med mange års erfaring samt moderne udstyr.

Den gode dialog, ærlighed og høj kvalitet er altid prioriteret hos AME Rengøring. Kontakt os for at høre mere om vores erfaring og kompetencer, så giver vi et uforpligtende tilbud på håndværkerrengøring.

Ring til os

Få tilbud