Kontor med møbler og underholdning

Institutionsrengøring

Vi sørger for grundig rengøring til erhverv og vi rådgiver dig til den bedste rengøringsløsning. Vi dækker primært Odense, men kører os ud på Fyn, Trekantsområdet, Århus og København.

  • Ydelse og service tilpasset jeres behov
  • Personale med høj faglighed
  • Fokus på service og kommunikation

Institutionsrengøring af alle typer

En institution indeholder ofte en større forsamling af mennesker hver dag. Ofte er det et sted fyldt med aktiviteter og slitage af gulve og flader. Når mange mennesker samles på samme sted, er det vigtigt med regelmæssig og grundig institutionsrengøring. Vi tilbyder rengøring af bedste kvalitet, der matcher jeres behov. Kontakt os for at høre mere om vores institutionsrengøring.

Rengøring efter jeres behov

Behovet for rengøring og hvilke rengøringsopgaver, der er nødvendige varierer, alt efter hvilken institution og aktiviteter det indebærer. Vi er fleksible ved vores institutionsrengøring og har erfaring med alt lige fra børnehaver, skoler, SFO’er, bosteder, plejehjem og meget mere.

Grundig institutionsrengøring og god service

Ved institutionsrengøring kan en udfordring være, at børn, beboere eller personale stadig er til stede, når vi ankommer. Vi tager hensyn til både personer og sikkerhed, og sørger for at alle lokaler er rene og med god hygiejne. Vi sætter en ære i grundig rengøring samtidig med god service.

En grøn rengøring med mange fordele

Vi udfører grøn rengøring til fordel for både dig og miljøet. Grøn rengøring indebærer en aktiv indsats fra vores side om at benytte miljøvenlige rengøringsmidler og produkter, så vi i fællesskab passer på miljøet. Vi skåner miljøet for spildevand og unaturlige stoffer. Derudover skåner vi både vores medarbejdere og dig som kunde for kemikalier og parfumer, der kan være sundhedsskadelige.

Især i institutioner kan der være udsatte mennesker, børn eller ældre, hvor der skal tages ekstra hensyn til eksempelvis allergi. Derfor er vores grønne rengøring det perfekte valg af institutionsrengøring. Kvaliteten er stadig helt i top.

Få et uforpligtende tilbud på institutionsrengøring

Kontakt os for at høre mere om vores institutionsrengøring, så kommer vi med et godt og uforpligtende tilbud på kvalitetsbevidst, grøn rengøring af dine lokaler. Du er mere end velkommen til at ringe på +45 6615 7644 eller skrive til os på mail: ame@ame-rengoering.dk ved interesse om et uforpligtende tilbud.

Ring til os

Få tilbud