Kontor med møbler og underholdning

Ydelser

Vi sørger for grundig rengøring til erhverv og vi rådgiver dig til den bedste rengøringsløsning. Vi dækker primært Odense, men kører os ud på Fyn, Trekantsområdet, Århus og København.

  • Ydelse og service tilpasset jeres behov
  • Personale med høj faglighed
  • Fokus på service og kommunikation

Rengøring til private og erhverv

Vi tilbyder professionel og grundig rengøring for alle erhverv og efter alle krav.

Rengøring af alle typer lokaler

Med mange års erfaring og høj ekspertise i rengøring af enhver type kan vi tilbyde alt lige fra rengøring af små boliger til store domiciler og lignende. Uanset om opgaven indebærer renrumsrengøring ned til mindste detalje eller oprydning på et stort byggeprojekt, leverer vi sikker service og kvalitetsarbejde.

Rengøring efter dit behov

Vi sørger for at lægge en god plan for din rengøring. Dermed er du garanteret effektiv og grundig rengøring af alle lokaler og områder. Trænger gulvene også til ekstra pleje og vedligehold, så er vores kompetencer dig til gavn. Vi sørger for at du kan møde ind til rene lokaler og godt indeklima hver dag.

Kvalitet og god service

Vi sørger for rengøring på tidspunkter, der passer dig og hvor det ikke generer din virksomhed. Vi rådgiver om den bedste rengøring og hvornår hovedrengøring er nødvendigt. Vores rengøringsassistenter er fleksible og tilpasser sig dine behov og ønsker. Derudover er de specialuddannede til håndværker- og byggepladsrengøring. Med det rette og moderne udstyr, den rigtige uddannelse og opdaterede kvalitetsstyringssystemer, er du garanteret den bedste rengøring uanset typen.

Rengøring til kundens økonomi

Der er penge at spare ved at benytte det rigtige rengøringsfirma. Vi rådgiver dig til den bedste rengøring i din situation, så du ikke skal betale for unødvendig service. Vores medarbejdere kan udføre alt inden for:

Spar penge med fradrag

Får du gjort rent i din bolig, så er der penge at spare. Der tilbydes et personlig skattefradrag pr. person på op til 6000 kr. Det indebærer både rengøring, vinduespudsning og almindeligt havearbejde. Undersøg dit mulige fradrag på rengøring.

Vi er klar med rengøring af kvalitet til private og erhverv på hele Fyn, Sjælland og Trekantområdet. Kontakt os med din opgave, så giver vi et uforpligtende tilbud.

Ring til os

Få tilbud