Kontor med møbler og underholdning

Grøn rengøring

Vi sørger for grundig rengøring til erhverv og vi rådgiver dig til den bedste rengøringsløsning. Vi dækker primært Odense, men kører os ud på Fyn, Trekantsområdet, Århus og København.

  • Ydelse og service tilpasset jeres behov
  • Personale med høj faglighed
  • Fokus på service og kommunikation

Grøn rengøring

AME Rengøring prioriterer miljøet og sundhed højt. Derfor tilbyder vi altid grøn rengøring – til fordel for miljøet og til gavn for dit samt vores helbred. Grøn rengøring går aldrig på kompromis med kvaliteten, tværtimod. Så skån dig selv for kemikalier, minimer påvirkningen på miljøet og skab et godt indeklima ved at benytte AME Rengøring.

Miljøvenlig rengøring til fordel for dig

Ved miljørigtig og grøn rengøring sørger vi for at rengøringsmidlerne, produkter og udstyr der anvendes i rengøringsprocessen er korrekte. Det indebærer alt lige fra papirprodukter, støvsugere, gulvmaskiner, førmåtter, tæpperensere og lignende. Vi sørger for miljøvenlige rengøringsmidler, udstyr, de korrekte processer og veluddannede rengøringsfolk.

De rette produkter og processer

  • Ikke-giftige, biologisk nedbrydelige certificerede rengøringsprodukter, som minimerer påvirkningen på menneskers sundhed og miljø.
  • Grønne rengøringsmidler-uddannelsesprogrammer.
  • Farvekodet microfiber og rengøringsmiddel for at fjerne enhver risiko for krydsinfektion.
  • Genbrugsprogrammer.
  • HEPA filterstøvsugere og gulvudstyr, som minimerer støv og støj, bruger mindre energi og er en bedre rengøringsløsning samt giver forbedret arbejdsmiljøet for alle dine medarbejdere.
  • Kundegenbrugspapir / sanitære produkter.
  • Et specifikt grønt kunderengøringsprogram skabt specielt til dit firma, som sikrer at vores medarbejdere har tilstrækkelig tid til at arbejde i en systematiseret måde for at opnå et konsekvent fremragende resultat.

Optimer indeklimaet og arbejdsmiljøet

Undgå kemikalier, parfumer, allergifremkaldende produkter og lignende, som både kan påvirke din krop og indeklimaet negativt. Vores grønne rengøring kan skabe sundere arbejdsklimaer på kontorer og indeklimaer i hjemmet. Det skåner miljøet for unaturlige stoffer og en masse spildevand.

Kontakt os for at høre mere om vores grønne rengøring og hvordan den kan gavne dig. Vi sørger for den samme høje service og kvalitet af rengøring. Du kan også læse mere om vores erhvervsrengøring i Odense og resten af landet.

Ring og få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig! Tlf. +45 6615 7644 eller klik her

Ring til os

Få tilbud