Kontor med møbler og underholdning

Kontorrengøring i Odense og på hele Fyn

Vi sørger for grundig rengøring til erhverv og vi rådgiver dig til den bedste rengøringsløsning. Vi dækker primært Odense, men kører os ud på Fyn, Trekantsområdet, Århus og København.

  • Ydelse og service tilpasset jeres behov
  • Personale med høj faglighed
  • Fokus på service og kommunikation

Kontorrengøring på Fyn af kvalitet

Med en fast aftale af kontorrengøring sørger vi for, at dit domicil altid er rent. Rene lokaler giver et bedre indeklima og dermed også et bedre arbejdsklima. Vi udfører kontorrengøring i Odense, på Fyn og Trekantsområdet.

En regelmæssig og grundig rengøring skaber ikke kun rene hjørner og overflader, men medfører også større arbejdsglæde og endda mindre sygefravær hos dine medarbejdere. Derfor er grundig kontorrengøring en god investering for hele virksomheden og det smitter positivt af på bundlinjen.

  • I plejer løbende jeres domicil
  • I skaber et renere og sundere indeklima
  • I sparer penge

Professionel kontorrengøring i Odense til hver årstid

Foruden grundig kontorrengøring i Odense og på Fyn, så deler vi også vores rengøring op i de fire årstider. Det er til gavn for dig og en fordel for vedligeholdelsen af dine lokaler. Vi sørger for at holde rent i stedet for at gøre rent.

Når vi opdeler rengøringsaftalen i fire årstider, gør vi rent med omtanke. Vores kunder vil opleve et altid rent arbejdsklima samt løbende vedligehold af de overflader, der udsættes for størst slitage. Vores opdeling af rengøring indbefatter nedenstående.

Vedligeholdelse af gulve efter vintertiden

En forårsrengøring indebærer vedligeholdelse af gulvene. Der skal gøres rent efter vinterens slitage med salt og grus. Derfor polerer vi gulvene op, så ridserne fjernes og de står som nye igen.

Sommer der giver plads til hovedrengøring

Om sommeren er den daglige rengøring ofte ikke så krævende, og derfor vil vi fokusere på en grundigere hovedrengøring. Ved at spare på den daglige rengøring, kan vi sørger for at komme rundt i alle krogene og rengøre de områder, der ikke skal tages så tit.

Efterår og udskiftning af måtter

Indgangspartiet er jeres kunders førstehåndsindtryk af virksomheden. Derfor sørger vi for et særligt fokus på indgangen igennem hele efteråret, hvor regn og blæst sætter måtterne på overarbejde. Måtterne skiftes oftere og vi sørger for at holde indgangspartiet indbydende.

Vinter med sne og slud

Vinteren tager også hårdt på indgangspartiet. Sne og slud medfører salt og grus på vejene, der ender i indgangspartiet. Derfor er det nødvendigt med en grundig rengøring, især når vinteren er koldest. Vi bruger ekstra tid på rengøringen af entreen, så jeres kunder og gæster stadig får en varm velkomst.

Kontakt os for erhverv- og kontorrengøring i Odense og på hele Fyn

Hvis du ønsker grundig kontorrengøring i Odense eller kontorrengøring på Fyn med løbende vedligehold af dine gulve og dermed forlænge deres levetid, så er vi det rette valg af rengøringsfirma. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på kontorrengøring i Odense eller resten af Fyn på +45 6615 7644, mail eller kontaktformular og book et møde, så finder vi i fællesskab den bedste plan for din virksomhed og behov for rengøring. Vi tilbyder også erhvervsrengøring i Odense og omegn samt industrirengøring i Odense.

 

Grøn kontorrengøring i Odense og på Fyn

Undgå skadelige kemikalier, parfumer og allergifremkaldende produkter med vores grønne kontorrengøring i Odense og på Fyn. Ved at vælge vores miljøvenlige tilgang undgår du ikke blot potentielle sundhedsmæssige risici, men bidrager også til at forbedre indeklimaet og arbejdsmiljøet for dine medarbejdere.

Sundere arbejdsklima for medarbejderne 

Vores grønne rengøringstjenester skaber sundere arbejdsklima på kontorer og forbedrer indeklimaet for dine medarbejdere. Ved at reducere brugen af unaturlige stoffer og minimere spildevandet, skåner vi både miljøet og sikrer et bedre helbred for alle ved vores kontorrengøring på hele Fyn.

Kontakt os for grøn kontorrengøring på Fyn

Ønsker du at høre mere om, hvordan vores grønne kontorrengøring i Odense og resten af Fyn kan gavne dig og din virksomhed? Så er du mere end velkommen til at kontakte os i dag, for at få mere information og en skræddersyet løsning til kontorrengøring i Odense og andre steder på Fyn.
Vi garanterer den samme høje service og kvalitet af kontorrengøringen, uanset hvor du befinder dig på Fyn. Du er mere end velkommen til at kontakte os via. telefon på +45 6615 7644  eller skrive til os.

Ring til os

Få tilbud