Kontor med møbler og underholdning

Industrirengøring Odense, Fyn og omegn

Vi sørger for grundig rengøring til erhverv og vi rådgiver dig til den bedste rengøringsløsning. Vi dækker primært Odense, men kører os ud på Fyn, Trekantsområdet, Århus og København.

  • Ydelse og service tilpasset jeres behov
  • Personale med høj faglighed
  • Fokus på service og kommunikation

Vi udfører industrirengøring af alle størrelser og typer

Vores dygtige rengøringsassistenter udfører industrirengøring i Odense, på Fyn og Trekantområdet for erhverv af alle størrelser og typer. Vi stræber efter altid at levere tilfredsstillende rengøring i kvalitet for alle vores kunder. Derudover sørger vi for, at det så vidt muligt altid er den samme assistent, der udfører den daglige rengøring. Det sikrer jer den bedste industrirengøring.

Gode arbejdsforhold medfører grundig rengøring

Vi ser vores rengøringsassistenter som hjørnestenen af AME Rengøring. Derfor har vi også en overenskomst, som vi overholder samt gode løn- og arbejdsforhold. Det betyder at vores medarbejdere er loyale, både overfor os og dig som kunde. Vi har lavt sygefravær og lav udskiftning af personale, hvilket også er til gavn for kvaliteten af din rengøring. Når du får besøg af den samme rengøringsassistent hver dag, er du sikret den bedste og mest grundige rengøring.

Flere års erfaring med industrirengøring

Vores medarbejdere er uddannede og har mange års erfaring i industrirengøring. Vi sørger for at lægge en plan i fællesskab for din rengøring og dine behov. Vi kan rengøre og vedligeholde alle gulve, overflader og områder, så din virksomhed altid står ren og pæn. Udover industrirengøring, så tilbyder vi også kontorrengøring i Odense og på hele Fyn. Kontakt os hvis du ønsker at booke et møde om mulighederne for din rengøring.

Miljø og kvalitet i fokus

Hos AME rengøring anvender vi altid miljøvenlige produkter, når det er muligt. Vi har professionelt udstyr til enhver opgave, og vi anvender metoder og værktøjer, som belaster miljøet mindst muligt. Du vil opleve rengøring af højeste kvalitet, der lever op til alle aftaler. Kontakt os for industrirengøring, for et uforpligtende tilbud på +45 6615 7644 eller på mail: ame@ame-rengoering.dk. Har du spørgsmål vedr. industrirengøring i Odense på Fyn, så er du også mere end velkommen til at kontakte os. Vi stræber efter altid at levere god kommunikation, service og gennemsigtige priser. Udover industrirengøring, så tilbyder vi også erhvervsrengøring i Odense og kontorrengøring i Odense samt på hele Fyn.

Ring til os

Få tilbud