Kontor med møbler og underholdning

Renrumsrengøring

Vi sørger for grundig rengøring til erhverv og vi rådgiver dig til den bedste rengøringsløsning. Vi dækker primært Odense, men kører os ud på Fyn, Trekantsområdet, Århus og København.

  • Ydelse og service tilpasset jeres behov
  • Personale med høj faglighed
  • Fokus på service og kommunikation

Renrumsrengøring af høj kvalitet

Vi har mange års erfaring i renrumsrengøring samt alt det professionelle, moderne udstyr. Vores medarbejdere er specialuddannet i rengøring af renrum og vi sørger for at benytte opdaterede kvalitetsstyringssystemer. Derfor er AME Rengøring det sikre valg til renrumsrengøring.

Rengøring efter dine behov

Vi ved, hvad det kræver at gøre rent under strengt kontrollerede forhold, og sørger for at alle krav og regler opfyldes. Vi kender til alle processer og har flere gode referencer. Derfor kan vi også garantere, at vi kan levere den bedste rengøring til dit renrum og efter dine specifikke behov.

Mange års erfaring

Vores erfaring i rengøring af renrum spænder fra højt til lavt kvalificerede renrum. Derudover er vi vant til at følge blandt andet Good Manufacturing Practise (GMP) og tager højde for selv de mindste detaljer.

Service efter kravene

Medarbejderne hos os er efteruddannet, så de kan fremvise gyldigt GMP certifikat. Vi sørger for at levere høj service, der lever op til samtlige myndighedskrav. Der kan være store konsekvenser forbundet med ikke at udføre korrekt rengøring af renrum, og derfor er vores medarbejdere konstant opmærksomme på høj kvalitet, processer, metoder og arbejdsgange.

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere om vore renrumsrengøring og de krav vi stiller til kvaliteten.

Få en skræddersyet løsning på renrumsrengøring

Kvaliteten er højt prioriteret, når vi udfører rengøring. Derudover lægger vi også høj vægt på god og personlig service. Det vil altid være de samme medarbejdere du møder, der kender til din virksomhed og de specifikke krav du har sat for rengøringen. I får en skræddersyet plan, der matcher jeres behov for rengøringen. Udover ovenstående, så tilbyder vi også erhvervsrengøring i Odense, som lever op til kontrollerede forhold samt krav og specifikke behov.

Kontakt os på +45 6615 7644, mail eller kontaktformular hvis du ønsker en renrumsrengøring af kvalitet, der lever op til alle krav og behov.

Ring til os

Få tilbud