Kontor med møbler og underholdning

Gulvservice i Odense og omegn

Vi sørger for grundig rengøring til erhverv og vi rådgiver dig til den bedste rengøringsløsning. Vi dækker primært Odense, men kører os ud på Fyn, Trekantsområdet, Århus og København.

  • Ydelse og service tilpasset jeres behov
  • Personale med høj faglighed
  • Fokus på service og kommunikation

Oliebehandling af gulve

Hvis dine gulve ser døde og livløse ud, så er det tid til en grundig og professionel gulvservice. Vi er eksperter i behandling af alle typer gulve lige fra klinker, skifer, tegl, træ eller cementfuger. Uanset om de er slidte, har kalkrender, sæberester, fedtpletter eller lignende, så sørger vores maskiner, renseteknikker og dygtige medarbejdere for at skabe liv i dit gulv igen. Kontakt os omkring dit gulv, så giver vi et uforpligtende tilbud på gulvservice i Odense og omegn.

Gulvservice af alle gulve

Gulvene er en stor del af boligens udstråling. Derfor kan pleje og service af dine gulve gøre en stor forskel på stemningen af dit hjem. Vi tilbyder:

  • Porefyldning
  • Polish og vaskepolish
  • Oliebehandling af klinker, fliser og trægulve
  • Opskuring.
  • Speciel rens mm. af alle typer gulve

Professionel behandling af trægulve

Vi er eksperter i især trægulve og ved at de kræver grundig pleje og vedligehold for at bevare udstrålingen. Vi sørger for at rense, oliere eller sæbebehandle dine trægulve til nyt liv. Vores specielle maskine til trægulve sørger for at rense porerne i træet med bløde fiberbørster, PH neutral sæbe og næsten ingen vand. Dermed kan vi garantere fantastiske trægulve, der ikke slår sig.

Derefter kan gulvene enten sæbebehandles eller olieres med hvidpigmenteret sæbe eller natursæbe. Vores sæbe er blandet af en specialist, der tilsætter harpiks og plejende olier. Derfor skader sæben ikke trægulvene, men derimod plejer, renser og gør dem mere modstandsdygtige overfor snavs og fedt.

Porefyldning af linoleumsgulve

Der er mange fordele ved porefyldning af slidte linoleumsgulve. Med en ny slidhinde af sæbe, polish eller vaskepolish, kan du forlænge levetiden. Derudover får gulvene den smukke farve tilbage, bliver mere modstandsdygtige overfor snavs og er lettere at rengøre. Gamle linoleumsgulve kan faktisk blive så slidte, at de kan medføre arbejdsskader ved rengøring. Derfor er en porefyldning altid en god løsning med mange fordele.

Specialrens af skader og misfarvninger

Vores mange års erfaring i behandling af gulve, har givet os flere kompetencer. Uanset hvad dine gulve mangler, så kan vi finde den korrekte løsning, der giver dem nyt liv og længere levetid. Med bare et enkelt opkald på +45 6615 7644, kan du få den bedste behandling til alle typer af gulve. Kontakt os endelig, så giver vi et godt tilbud på gulvservice Odense. Ønsker du gulvservice i forbindelse med vores erhvervsrengøring i Odense, så kan vi også give et uforpligtende tilbud på dette.

Ring til os

Få tilbud