Kontor med møbler og underholdning

Grundig flytterengøring i Odense

Vi sørger for grundig rengøring til erhverv og vi rådgiver dig til den bedste rengøringsløsning. Vi dækker primært Odense, men kører os ud på Fyn, Trekantsområdet, Århus og København.

  • Ydelse og service tilpasset jeres behov
  • Personale med høj faglighed
  • Fokus på service og kommunikation

Flytterengøring til fordel for dig

Der kan være meget tid og energi at spare ved at bestille en flytterengøring, når du skal forlade din bolig eller erhvervslokaler. AME Rengøring tilbyder professionel og grundig flytterengøring i Odense, Fyn og resten af landet til erhverv og boligselskaber. Vi sørger for at komme helt i bund, så lejligheden er klar til overdragelse. Kontakt os for at høre mere om fordelene ved vores flytterengøring til attraktive priser.

Få godkendt din bolig ved fraflytning

Vores mange års erfaring, loyale medarbejdere og store kompetencer gør os til det oplagte valg af rengøring ved flytning. Du få en komplet flytterengøring af hele boligen lige fra badeværelse, ruder og gulve. Vi sørger for at din lejebolig bliver godkendt med det samme ved fraflytningen. Skal du bruge en flytterengøring i Odense eller omegn, så kontakt os!

Grundig og effektiv flytterengøring i Odense & Fyn

Det er nødvendigt med en effektiv hovedrengøring af bolig eller lokaler uanset om du har boet der i 1 år eller 10 år. Kravene til rengøringen er ofte høje ved fraflytning. Dette skræmmer dog ikke os. Vi er vant til at udføre grundig og effektiv rengøring til den aftalte deadline.

Ring til os

Få tilbud