Gulvservice

Vi tilbyder gulvservice med alle former for gulvbehandling:

  • Porefyldning
  • Polish og vaskepolish (nyt system)
  • Oliebehandling af klinker, fliser og trægulve
  • Opskuring
  • Speciel rens mm. alle typer gulve

Oliebehandling

Når dit skifer-, klinke-, tegl-, trægulv eller cementfuger ser snavset ud, har kalkrender, er fyldt med gamle sæberester og ser døde og livløse ud, kan vi rense gulvene fuldstændigt med avancerede renseteknikker og maskiner. Specielt trægulve har vi en meget stor erfaring i at rense og oliere eller sæbebehandle. Den olie, vi bruger til de forskellige opgaver, er specielt fremstillet til de enkelte opgaver. Skifergulve får en særlig syrefri olie, der udelukkende er fremstillet til skifer. Teglgulve kan få en oliebaseret behandling, så det er mindre modtagelig for snavs og fedtpletter.

Porefyldning

Hvis dine gamle linoleumsgulve er ved at være slidte, kan man med stor fordel rense gulvene, så de bliver helt rene. Herefter giver vi gulvene en ny slidhinde, som kan være af sæbe, polish eller det sidste nye vaskepolish.

Fordelene er mange. Man forlænger levetiden, de får den flotte farve tilbage, samtidig med at de vil være meget smudsafvisende og lettere at rengøre (snavs binder ikke på gulvene mere). Sidst men ikke mindst nedsættes friktionen på gulvene, så den enkelte rengøringsmedarbejder ikke får en arbejdsskade.

Specialrens / problemgulvet / skader på gulvene / misfarvninger på gulvene

Da AME Rengøring ApS gennem mange år har udført mange gulvservice på mange forskellige gulve, og det stort set har været de samme personer, der har udført opgaverne, vokser vi med opgaverne og får hele tiden ny erfaring. Denne erfaring er efterhånden så stor, at vi også kan behandle de gulve, andre ikke kan finde den rette løsning på. Vores besøg og besigtigelse er kun et opkald borte!

Sæbebehandling

Trægulve må ikke få vand! Det hører vi tit, derfor har vi investeret i en helt speciel maskine, der renser porerne i træet med bløde fiberbørster, PH neutralt sæbe og næsten ingen vand. Vi garanterer, at trægulvene ikke slår sig, og at gulvene ser fantastiske ud.

Efter rens kan vi sæbebehandle gulvene med enten hvidpigmenteret sæbe eller natursæbe. Vore sæber til træ er blandet af en specialist på området. I træsæben er der blandt andet tilsat harpiks og forskellige olier, der ikke alene fjerner de mest genstridige pletter, men også plejer træet på den bedste måde.

Jo mere, man bruger sæben, des mere holder træet farven og gløden, og gulvet bliver mindre følsom overfor snavs. Hvis I ønsker trægulvene olieret efter rens, kan vi oliere med både hvidpigmenteret olie og naturolie.

 

Book et møde med os om, hvad/hvor du ønsker at få gjort rent, og hvornår du har brug for, at vi starter.

Ring og få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig! Tlf. 6615 7644 -> Eller klik her

Gulvservice hos Peugeot
Gulvservice
Gulvservice hos Peugeot

Kontakt os

AME Rengøring