Hovedrengøring

Ame har mange års erfaring og ekspertisen til at udføre hovedrengøring fra de mindste til de største domiciler.

 

Oven i den daglige rengøring

Vælger mange af vores kunder at få gjort hovedrent én-to gange om året. Fordi AME er rengøringseksperter, kan vi rådgive om, hvornår det bedst kan betale sig at få gjort hovedrent – og samtidig sørger vores fleksible rengøringsassistenter for at planlægge hovedrengøringen på tidspunkter, hvor det ikke generer jeres virksomhed.

AME Rengøring er dygtig til håndværker- og byggepladsrengøring. Det gælder alle former for nybyggerier, renoveringer og fraflytninger. Vores solide erfaring betyder, at vi kan rådgive kunden, så rengøringen bliver foretaget på det rigtige tidspunkt – og på den rigtige måde.

Håndværker- og byggepladsrengøring er en disciplin for sig. Det kræver specialuddannede medarbejdere, moderne udstyr og opdaterede kvalitetsstyringssystemer, og det har vi hos AME Rengøring.

 

Fokus på kundens økonomi

Når AME bestilles til hovedrengøring eller håndværkerrengøring, kører vi selv ud på pladsen og holder øje med, hvor langt byggeriet er fremme. Vi får oplyst en afleveringsdato og får oplyst, hvornår der eventuelt er en kvalitetssikringsgennemgang, hvorefter håndværkerne retter på de tilbageværende løse ender. Her kan vi målrettet udføre rengøring på de udpegede steder og efterfølgende udføre en afleverings-/slutrengøring.

Tidligere oplevede vi at blive hyret til en opgave på en given dato… her risikerede vi at gå rundt blandt håndværkere og gøre rent, tro mig… det blev ikke nogen god løsning! Og kunden måtte betale for rengøring ud over det faste tilbud.

 

Book et møde med os om, hvad/hvor du ønsker at få gjort rent, og hvornår du har brug for, at vi starter.

Ring og få en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for dig! Tlf. 6615 7644 -> Eller klik her

Hovedrengøring
Hovedrengøring til Erhverv
Hovedrengøring hos Peugeot

Kontakt os

AME Rengøring